MunkatársainkKondákorné Zélity Ágnes

Kondákorné Zélity Ágnes vagyok. 2005 óta dolgozom kozmetikusként. Gigi professzionális termékeivel dolgozom. Fontos számomra, hogy vendégeimnek mindig újat tudjak mutatni, ezért továbbképzéseken, bemutatókon veszek részt. 2009 júliusában megnyitottam az Ágnes szépségszalont, ahol kozmetika, fodrászat, körömkozmetika és pedikűr szolgáltatások közül választhat.

Kondákorné Zélity Ágnes
KozmetikusNagy Krisztina

Nagy Krisztinának hívnak, 1997. óta dolgozom ebben a kreatív és kihívásokkal teli szakmában. 2003-ban sikeres vizsgát tettem és megszereztem a mesterfodrász képesítést. Munkám során elsődleges célom, hogy vendégeim akik bizalmukkal megtisztelnek, elégedetten távozzanak tőlem. Erre a szakmára is mint sok másra a divat nagy hatással van. A divat folyamatos változása újabb és újabb frizura irányzatokat, formákat, hajvágási technikákat hoz magával, melyeket folyamatos továbbképzések elvégzése során sajátítok el, hogy mindig napra kész legyek.

Nagy Krisztina
FodrászTóth Eszter

Tóth Eszter vagyok, 2012 májusában végeztem körömkozmetikusként, augusztus óta dolgozom az Ágnes Szépségszalonba. Folyamatos szakmai továbbképzésekre járok illetve nyomon követem a szakma fejlődését. A célom, hogy mindenki számára szép körmöket készítsek és mindenki, aki nálam járt megelégedve, büszkén viselje a körmeit, amelyeket én csináltam.

Tóth Eszter
ManikűrösKispap Zsuzsanna

Kispap Zsuzsanna vagyok, kéz- és lábápoló, a Kleo American Nails Kft-nél végeztem.

Fontosnak tartom és figyelek arra, hogy naprakész legyek új technikák, eszközök alkalmazásában, ismeretében, ezért folyamatosan résztveszek szakmai továbbképzéseken, bemutatókon.

A munkám a hobbim, nagyon szeretem, amit csinálok. 2012 augusztusa óta az Ágnes szépségszalonban dolgozom.

Kényeztető egészségmegőrző kezelések a lábnak is. Igaz, hogy tavasztól őszig van a láb nyitott cipőben, papucsban és ezáltal jobban látszik, de a zárt cipők felkerülésével is nagy figyelmet kell fordítani lábunkra. Rengeteg egészségügyi probléma előzhető meg, ha folyamatosan ápolva vannak. Nem csak esztétikai szempontból forduljunk pedikűröshöz, lábaink folyamatos ápolást igényelnek.
Szeretettel várok minden régi és új vendégemet az Ágnes szépségszalonban.

Kispap Zsuzsanna
Pedikűrös

Telefon: +36 20/235-42-95